ARTISTES

FREEDOM FESTIVAL 2020

OQUES GRASSES

Amb el seu nou àlbum “Fans del sol”, Oques Grasses han tornat per la porta gran i ja és un dels grups més seguits i estimats del país.

El seu èxit absolutament transversal ha convertit les seves cançons en himnes per més d’una generació, és per això, que artistes internacionals com Rosalia, han mostrat la seva admiració per la banda i que els seus dos videoclips gravats a Hollywood ( LA ) amb el David Victori, un dels directors més importants d’Espanya, acumulen milions de reproduccions.


LILDAMI

Lildami, un cantant que destaca pel seu missatge positiu allunyat de les drogues i el sexisme. En menys d’un any, ha triplicat les seves visualitzacions i les subscripcions al seu canal de Youtube. Tot això, sumat a les seves actuacions amb cartell d’entrades exhaurides i la seva participació en els festivals de més renom del país, han fet que Lildami fos el compositor i intèrpret de la cançó d’estiu de TV3, i guanyador del premi Enderrock al millor disc de música urbana.. 


VALTONYC

És un raper mallorquí que ha estat perseguit per les lletres de les seves cançons. El 23 d’agost de 2012 va ser detingut per la Policia Nacional acusat d’enaltiment del terrorisme, apologia a l’odi ideològic, incitació a la violència i injúries a la Corona. Tot un muntatge d’aquest estat repressor. El 23 de maig de 2018, just el dia abans d’entrar a presó, va decidir exiliar-se a Bèlgica on es troba actualment. Ell no ha parat de compondre cançons i arriba al Freedom Festival amb més força que mai.

MIQUEL DEL ROIG

Miquel de Roig és un fenomen amb totes les lletres. Un músic genuí i irrepetible dins del panorama musical que aconsegueix fer cantar i ballar a milers i milers de persones amb l’únic acompanyament de la seva guitarra. Amb grans èxits com “La Farola” o els seus coneguts garrotins s’ha aconseguit situar al capdavant del panorama musical català.

LO PUTO CAT

Lo Puto Cat és un puto perversor, un puto terroristar musical, però adorable en el fons. Un individu que estima la música que es fa a casa nostra; un nigromant amb un poder tan enorme capaç de fer que, fins-hi-tot, els putos Manel tinguin “ritme. Lo Puto Cat és el fill bastard de la música catalana que vol donar la seva puta opinió sobre el que s’està parint (musicalment parlant) en aquest puto país.

HAO BAND

Venint de Balaguer el grup Hao Band es presenta com a grup de versions amb futurs projectes per treure al mercat musical temes propis. Guanyadors del concurs per venir a tocar al Freedom Festival 2020 venen a donar-ho tot damunt l’escenari amb els temes més coneguts del panorama musical català.

Organitzadors:

Col·laboradors:

Copyright @ All Rights Reserved