INFORMACIÓ I CONSELLS

FREEDOM FESTIVAL 2020

FaQ's?

Com puc arribar al Freedom Festival?

Pròximament ús informarem.


Hi haurà prou lloc per aparcar?

L'ajuntament habilitarà zones d’aparcament.


Es podrà consumir alcohol dins el recinte?

Sí, hi haurà barres habilitades on es servirà aigua, refrescs, combinats i cervesa. Únicament els majors de 18 podran consumir alcohol.


Hi haurà zona de restauració?

Sí, hi haurà una zona de Food-Trucks amb varietat d’aliments.


Poden accedir els menors de 16 anys al recinte?

Si, els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats en tot moment pel seu pare, mare, tutor legal o d'un adult responsable major de 18 anys. En tots els casos hauran de signar l'autorització. La trobareu al web: www.freedomlleida.com


Hi haurà guarda-roba?

No, el recinte no disposa d'aquest servei.


Hi haurà caixers automàtics o es podrà pagar amb VISA?

No, el recinte no disposa d'aquest servei.


Es pot sortir i tornar a entrar al festival?

No, per mesures de seguretat, un cop s’abandoni el recinte ja no es podrà tornar a accedir, per fer-ho de nou s'haurà de comprar una nova entrada.


Si tinc un problema amb les entrades, a qui puc comunicar la incidència?

Envia un correu a: info@freedomlleida.com o trucant al 664605553


Puc portar bengales a la zona de concerts?

No, qualsevol foc està prohibit al recinte del festival, incloent qualsevol tipus de focs d’artifici, malabars de foc, ...


Es pot entrar menjar i beguda a la zona de concerts?

No, únicament el menjar i begudes per a nens petits. Qualsevol dubte no dubteu en contactar.

Condicions de venda.

1 L'organització no garanteix l'autenticitat de les entrades adquirides fora dels punts de venda o promotors oficials.


2 Tots els possibles canvis seran informats a la web www.freedomlleida.com i al compte oficial d'instagram @freedomfest2020.


3 L'entrada s'ha de conservar completa i en bon estat. Tota entrada amb indicis de falsificació, autoritzarà a l'organitzador a privar l'entrada al recinte.


4 Segons la Llei, el portador autoritza a l'Organització a efectuar les revisions i registre pertinents per verificar que es compleixen les condicions de seguretat. L'Organització es reserva el dret d'admissió.


5 Es prega puntualitat. Així evitaràs les cues.


6 En cas que es realitzi algun tipus de gravació per part de l'organitzador, el client s'entén que accepta a participar de la gravació del vídeo i/o fotografies.


7 El client és responsable en tot moment de les seves pertinences. L'organitzador no es fa responsable de qualsevol pèrdua o robatori per part de tercers dins del recinte.


8 No s'autoritzarà el consum de begudes alcohòliques a menors de 18 anys.


9 Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult i presentar l'autorització del pare/mare o tutor legal a l'entrada del recinte.


10 L'entrada al FREEDOM FESTIVAL dóna dret al seu portador a accedir al recinte una sola vegada. Si el portador de l'entrada abandona el recinte temporalment, perdrà el dret a tornar entrar al recinte.


11 La cancel·lació de l'actuació d'un artista no dóna dret a l‘adquiridor al reemborsament de la seva entrada. L’adquiridor tindrà dret al reemborsament de la seva entrada només si més de la meitat del programa es cancel·lés. En cas de cancel·lació de més de la meitat del programa el comprador podrà sol·licitar el reemborsament en la forma especificada per l’Organització en un plaç no superior a 30 dies des de la comunicació pública de la cancel·lació del FREEDOM FESTIVAL.


12 No es retornarà l'import de l'entrada en el cas que el FREEDOM FESTIVAL fos cancel·lat per males condicions climatològiques, desastres natural o altres causes de força major.

Organitzadors:

Col·laboradors:

Copyright @ All Rights Reserved